print Skriv ut sida
LEGOTILLVERKNING

Enbart legotillverkning eller hela kedjan?

Tillsammans med oss kan du välja hur mycket hjälp du vill ha. Endast tillverkning av produkterna eller hela kedjan med tvättning, kontroll, montering och logistik. Alternativt delar ur kedjan.

Vi har lång erfarenhet av att konstruera komplexa delar och produkter. Med vårt 3D solidmoduleringsprogram kan vi bland annat simulera funktion och design redan på ritstadiet, vilket ger dig trygghet i utvecklingen och framtagningen av nya konstruktioner.

Vår moderna tvättanläggning är precis som våra fleroperationsmaskiner av högsta klass och ger kliniskt rena detaljer. För att underlätta för dig som kund erbjuder vi dessutom montering – av delar eller hela produkter – samt sköter om packning, lagerhantering och distribution om så önskas. Med GasiQ väljer du som sagt själv exakt hur mycket hjälp du vill ha.

Tvättning

Vi är pedanter i allt vi gör, vilket märks inte minst vid tvättningen av produkterna. Här använder vi den senaste tekniken.

Kontroll och kvalité

För att säkerställa högsta kvalitet har vi ett väl utformat kontrollprogram. Här mäts och kontrolleras produkterna innan leverans.

Montering

Vi erbjuder även montering av produkter, vilket underlättar din hantering och förenklar för dig som kund.

Packning och logistik

Från vår fabrik i Stenkullen transporteras detaljerna och produkterna omsorgsfullt packade och i tydligt uppmärkta förpackningar.